Hiusmineraalianalyysi

 

Pohditko, että kehosi saattaisi oireilla epämiellyttävästi vaikkapa puutteellisen hivenaineiden saannin vuoksi? Huomaatko, että vitamiinit ja hiven-/kivennäisaineet ovat unohtuneet pidemmäksi aikaa hyllyn perälle kaappiin? Epäiletkö kehossasi olevan kenties raskasmetalleja, oireiletko aiemmin "tuntemattomalla" tavalla? Olosi poikkeaa normaalista hyvästä olostasi.

 

Sallimalla muutamien hiussuortuviesi talteen leikkaamisen (ei näy ulospäin hiuksissasi), terveyshaastatteluun vastaamisen ja muutaman viikon tuloksen odottelun jälkeen, saat hiusmineraalianalyysin vastauksen, Energian lähteillä kautta ja kutsun sinut kuulemaan tuloksiasi.

 

Hiusmineraalianalyysi antaa "arvoja" kuinka paljon hiuskudoksessasi on esiintynyt hiven-/kivennäisaineita ja kenties raskasmetalleja (tyypillisimpiä niistä). Onko edellä mainittuja aineita kehossasi liian paljon, liian vähän vai aivan sopivasti. Sen mukaisesti saat tuloksessasi ruoka-aineiden/lisäravinteiden suositus-/käyttöohjeet. Niiden avulla sinulla on mahdollisuus, niin halutessasi, saada muutettua arvojasi/oloasi paremmiksi, jos siihen oli tarvetta tai eliminoida raskasmetalleja kehosi kudoksista. Hiuskudoksesta saadaan selville kolmen kuukauden kertymä, 40 eri aineesta sekä aineenvaihdunnallinen tyyppisi. 

Hiusmineraalianalyysi