Metamorfinen tekniikka

 

Halutessasi helpottaa oloasi, löysätä stressiä ja kiirettä, hälventää pelkoa tai surua -  tunnet kuin hartioillasi olisi "raskas taakka" kannettavana ja haluat siitä tunteestä eroon, tule testaamaan 1970-luvulla, Englannissa kehitettyä menetelmää, Metamorfista tekniikkaa! 

Suomessa Metamorfinen tekniikka on ollut reilut 20 vuotta, käytettävänä menetelmänä.

 

Hoitosi aikana käsitellään vain jalkateriä, käsiä ja päätä "höyhenen kevyellä" kosketuksella (ei hierontaa). Hyvin rentouttavaa käsittelyä. Hoidettavana voit olla joko makuulla hoitopedillä tai istua tuolissa. Saat olla aivan hiljaa, puhua tai vaikkapa nukahtaa käsittelyn aikana, mikään ei häiritse käsittelyn tuloksen saamista. Vahvistaa elämänvoimiasi, kehosi oman parantavan energian avulla.

 

Joillekin asiakkaille on riittänyt yksikin hoitokäynti, hänen meneillään olevan hoitotarpeen helpottamiseksi ja joillakin on ollut tarpeen käydä muutamakin kerta käsittelyssä, olon helpottamiseksi. Asiakkaani, jotka ihastuvat tähän käsittelyyn, ovat saaneet tuntea apua ja tulevat uudelleen ja uudelleen vaikka pelkästään rentoutumaan irti "kaikesta muusta". Sinulla ei tarvitse olla syytä tulemiseen, anna vain aikaa itsellesi.

 

Hoitotekniikka sopii kaikenikäisille, pienille lapsille tehdään erikseen sovitut lyhyet ajat ja hinnoittelu sen mukaisesti.

Vasta-aiheina: henkilö päihtyneessä tilassa, henkilöllä psyykkisen sairauden diagnoosi/käytössä psyykelääkkeitä, jolloin hoito ei sovi.

Metamorfinen tekniikka